Фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене Банкя | Фотограф кръщене Драгалевци | Фотограф кръщене Симеоново | Фотограф Делта Хил

Стилна и красива фотография

Професионален Фотограф за кръщене в София

Фотограф за кръщене в София

Кръщението, също кръщене или кръщаване в християнството е едно от седемте тайнства и символизира възкресение за нов живот. Един от най-специалните и ценни моменти за всяко християнско семейство.

Фотографското заснемане на деца и детски празници като кръщенето са доста специфични. Необходими са опит и техника, с които да се уловят ключовите моменти по възможно най-добрия начин.

Можете да разгледате повече снимки на страницата ми във фейсбук, като кликнете ТУК.

Професионален фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене

ФОТОГРАФСКО ЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ

350лв
заснемане на кръщето в църквата
кратка фотосесия на родителите с детето
общи снимки с гостите
неограничен брой снимки
художествена обработка на всички кадри
частна онлайн галерия за сваляне на готовите снимки
* Срок на изработване: 2 месеца

Фотограф за кръщене в София

Професионален фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене
Какво мислят семействата за работата ми:

Уникален човек, страхотен професионалист! За дърво като мен (особено пред камери и фотоапарати) винаги снимките предизвикват особено голямо вътрешно напрежение, но този Човек ме накара да се чувствам прекрасно и снимките от кръщенето на детето ми са наистина уникални!!!

– Деси Колева

Други услуги:

Овъртайм (всеки следващ започнат час) – 250 лв.

Допълнителни услуги

Мобилна галерия

Изберете любимите си снимки и аз ще направя мобилна галерия, с която лесно да ги показвате на приятелите си. 

Цена 300 лв./12 месеца

Луксозна фотокнига (албум)

  • 30 страници
  • кожена подвързия
  • индивидуален дизайн

Цени:
Размери 30х30 см – 450 лв.
Размери 20х20 см – 350 лв.

Фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене Банкя | Фотограф кръщене Драгалевци | Фотограф кръщене Симеоново | Фотограф Делта Хил

Луксозна фотокнига / албум / фотоалбум

Стилен и надежден начин да съхраните Вашите специални семейни спомени е чрез красива фотокнига/ албум. Оставям на Вас да изберете любими снимки, които да включим. След това изготвям индивидуален дизайн, който след като одобрите изпращам към печатницата.

Чувствайте се добре дошли в офиса ми, за да изпием по чаша кафе, да разгледате мостри от фотокнигите, както и да видите повече от работата ми. Свържете се с мен като кликнете ТУК.

ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ В СОФИЯ

Фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене Банкя | Фотограф кръщене Драгалевци | Фотограф кръщене Симеоново | Фотограф Делта Хил

Винаги идвам 10-15 минутки по-рано, за мога уловя пристигането на гостите, и евентуално да направим кратка семейна фотосесия, както и няколко самостоятелни снимки на детето, стига да е в настроение. Снимките от семейната фотосесия ще бъдат сред най-ценните от този празник. След това ще заснема документално цялата история в църквата – самото кръщаване на детето. Фотосесията можем да направим и след кръщенето, но има вероятност детенцето да е изнервено или вече да му се спи. Ако желаете и времето ни позволява ще направим общи снимки с гостите. Дали желаете снимки в ресторанта ще оставя да прецените Вие. За да бъда максимално коректен със своите клиенти не поемам други ангажименти в същата дата. Така съм на Ваше разположение през целия ден.

Като фотограф за кръщене се раздавам на 100000%, тъй като чистите и неподправени емоции на децата ме зареждат безкрайно много. Обожавам децата и семейните моменти. Семеен съм. Имаме един малък разбойник, който осмисля живота ни. Знам колко са скъпи семейните моменти и колко бързо растат децата ни. Именно затова давам неограничен брой снимки, като ги получавате в частна онлайн галерия с ограничен достъп. Така Вие и Вашите гости ще можете да си изтеглите готовите снимки без изобщо да Ви притесняват с излишното записване на флашки и дискове.

ТЪРСИТЕ ДОБЪР ФОТОГРАФ, ЗА ДА ЗАСНЕМЕ ВАШЕТО КРЪЩЕНЕ В СОФИЯ?

Ако търсите професионален фотограф за кръщене, който да заснеме този специален ден на вашето дете, то сте на правилното място. Аз съм опитен фотограф, специализиран в заснемането на кръщенета. Семеен съм и обожавам децата. За мен ще е удоволствие да запечатам важните моменти и емоции от този специален ден.

Разбирам колко важно е това събитие за вас и вашето семейство, затова ще се погрижа да заснема всеки един момент от кръщенето, включително и най-малките детайли, които могат да направят спомените ви още по-ценни. Моята мисия е да направя всичко възможно, за да ви предоставя красиви, емоционални и професионални снимки, които ще останат в сърцата ви за дълго време.

Аз съм фотограф, който разбира как да работя в едно с вас без да се притеснявате от камерата. Готов съм да се съобразя с вашите нужди и изисквания, за да ви предоставя точно това, което ще ви хареса. Имам опита и креативността да заснема най-доброто от вас и вашето дете, за да създадем красиви и незабравими спомени.

Предлагам един основен пакет за заснемане на кръщене, но мога да изготвя и индивидуална услуга, която да е адаптирана към вашите нужди, за да бъдете спокойни и да се насладите на празника. Мога да се фокусирам върху определени моменти, като кръщенето в църквата и кратка семейна фотосесия или да заснеман целия празник от църквата до празненството в ресторанта. За мен ще е удоволствие да бъда част от вашия празник.