Семейна фотосесия, бременна фотосесия в София

Стилна и красива фотография

Фотограф за семейна фотосесия в София

Фотограф за семейна фотосесия в София.

Нашите семейни моменти са безценни, а времето отлита толкова бързо, че не осъзнаваме кога са минали години и децата ни са порастнали. Именно затова поне веднъж годишно всяко семейство заслужава да има снимки, чрез които да се връща мислено в най-милите си моменти заедно.

Можете да разгледате повече снимки на страницата ми във фейсбук, като кликнете ТУК.

Професионален фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене

Фотограф за Семейна фотосесия

350лв
избор между външна локация или в домашни условия
неограничен брой снимки
художествена обработка на всички кадри
частна онлайн галерия за сваляне на готовите снимки
* Срок за изработка: 2 месеца

Фотограф за семейна фотосесия в София

Професионален фотограф за семейна фотосесия в София
Какво мислят семействата за работата ми:

Освен, че като фотограф Яни е много способен и креативен, като човек той е много позитивен, допринася с настроение и би направил всичко, за да донесе удовлетворение у клиентите.
Благодаря ти, Яни! Успех!
 ”

– Шефкет Ислямов

Допълнителни услуги

Мобилна галерия
Изберете любимите си снимки и аз ще направя мобилна галерия, с която лесно да ги показвате на приятелите си. 

Цена 300 лв./12 месеца

Луксозна фотокнига (албум)

  • 30 страници
  • кожена подвързия
  • индивидуален дизайн

Цени:
Размери 30х30 см – 450 лв.
Размери 20х20 см – 350 лв.

Професионален фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене

Луксозна фотокнига / албум / фотоалбум

Стилен и надежден начин да съхраните Вашите специални семейни спомени е чрез красива фотокнига/ албум. Оставям на Вас да изберете любими снимки, които да включим. След това изготвям индивидуален дизайн, който след като одобрите изпращам към печатницата.

Чувствайте се добре дошли в офиса ми, за да изпием по чаша кафе, да разгледате мостри от фотокнигите, както и да видите повече от работата ми. Свържете се с мен като кликнете ТУК.

ФОТОГРАФ ЗА СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ В СОФИЯ

Фотограф за кръщене в София | Фотограф кръщене Банкя | Фотограф кръщене Драгалевци | Фотограф кръщене Симеоново | Фотограф Делта Хил

Вие избирате локацията – някъде сред природата или в домашни условия. За мен е от съществено значение да се чувствате комфортно и да бъдете естествени. Тези снимки ще бъдат едни от най-милите ви спомени. Заснемането се случва документално, като няма нужда да позирате. Ще правите любимите си неща, които са като запазена марка на семейството. Оставете на мен да уловя всички щастливи моменти и усещането за любов.

Като фотограф за семейна фотосесия се раздавам на максимум, тъй като чистите и неподправени емоции ме зареждат безкрайно много. Семеен съм и знам колко ценно нещо е семейството. То ни дава сили да живеем и да бъдем една по-добра версия на себе си. Знам колко са скъпи семейните моменти и колко бързо растат децата. Именно затова давам неограничен брой снимки, като ги получавате в частна онлайн галерия с ограничен достъп. Така ще можете да си изтеглите готовите снимки на Вашия смартфон, лаптоп или стационарен компютър.